VVD-raadslid John van der Net beschikbaar rechts liberale voorkeursactie in Dordrecht

20 november 2013
VVD-raadslid John van der Net  beschikbaar rechts liberale voorkeursactie in Dordrecht

DORDRECHT – Gemeenteraadslid John van der Net, de rechts liberaal of rechts buiten van de VVD gemeenteraadsfractie in Dordrecht,  is beschikbaar voor een voorkeursactie in de Dordtse samenleving. Hij heeft dat inmiddels bevestigd.  Journalist Richard Clevers van AD De Dordtenaar had de primeur in de krant, dat  John niet gelukkig is met zijn zevende plek op de kandidatenlijst van de VVD Dordrecht.

Alles is volgens hem netjes volgens de regels gegaan, maar hij vindt dat zijn politiek geluid ook in de zittingsperiode 2014-2018 in de gemeenteraad te horen moet zijn.

Johan van  der Net steekt zijn mening nooit onder stoelen en banken en laat zich ook via sociale media zoals twitter regelmatig horen. Zelfs Groen Links nodigde hem eens uit voor een debatavond om voor een tegengeluid te zorgen.

De laatste succesvolle voorkeursactie voor een VVD kandidaat was in 1998 voor de latere wethouder Bas van der Zwaan. Hij stond op plek 24 en kwam ruim met voorkeursstemmen in de gemeenteraad.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.