Oude spieren wandelen geld bijeen voor het Prinses Beatrix Spierfonds

27 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Oude spieren wandelen geld bijeen voor het Prinses Beatrix Spierfonds

DORDRECHT - In de week van 6 t/m 9 juni hebben wij bij Woon- en zorgcentrum De Merwelanden de vierdaagse gelopen.

Voor de gelegenheid omgedoopt tot “Spierdaagse”, want er werd geld ingezameld voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Ruim 100 wandelaars gingen van start. En wat hebben we genoten van de enthousiaste wandelaars, het mooie weer en de mooie omgeving.

De “Spierdaagse” werd afgesloten met het traditionele Blarenbal, waarbij de deelnemers feestelijk werden onthaald en waar zij hun medaille in ontvangst konden nemen. Er is  € 1150,-  opgehaald en dit is bestemd voor het onderzoek naar de spierziekte “SMA”.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.