Omgevingsvergunning voor bouw van bedrijfsverzamelgebouw De Diamant op Kil III

28 juni 2017
Omgevingsvergunning voor bouw van bedrijfsverzamelgebouw De Diamant op Kil III

DORDRECHT - Projectontwikkelaar Herkon heeft een omgevingsvergunning gekregen voor de nieuwbouw van het bedrijfsverzamelgebouw De Diamant. Dit gebouw komt aan de Zirkoon op bedrijventerrein De Dordtste Kil III.

“Eind augustus hopen we met de heiwerkzaamheden te beginnen”, zegt Jan Martinu, Projectmanager bij Herkon Projectontwikkeling. “Begin volgend jaar is het klaar.” De helft van de 22 beschikbare units is inmiddels verhuurd of verkocht volgens Jan. De bedrijfsunits variëren van 68 m2 tot met 536 m2. Ze bestaan uit bedrijfsruimte, sommigen in combinatie met kantoorruimte.

Nu de omgevingsvergunning is verstrekt kan de bouw van fase 1 van start gaan. De voorbereidingen voor inrichting van het bouwterrein en het grondwerk zijn al in volle gang.

Via het bedrijventerrein Dordtse Kil III komt een rechtstreekse verbinding naar het bedrijventerrein Dordtse Kil IV, althans, mocht die er komen. Dit is momenteel een heet hangijzer in de plaatselijke politiek. De directe op en afritten van rijksweg A16 worden op korte termijn aangepast en extra toegevoegd om een betere doorstroming van het verkeer te blijven waarborgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.