De Merwedebrug richting Papendrecht is dit weekend gesloten voor auto's

28 juni 2017
De Merwedebrug richting Papendrecht is dit weekend gesloten voor auto's

DORDRECHT - Met de auto over de Merwedebrug richting Papendrecht gaat dit weekend even niet lukken? Van vrijdag 21.00 uur tot maandag 3 juli 5.00 uur is de linker rijbaan van de N3 (Dordrecht - Papendrecht) dicht voor het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag. Je wordt omgeleid via de A16 en de A15. Hulpdiensten kunnen in een noodsituatie wel gebruik maken van de brug. Fietsers kunnen wel gebruik maken van de brug.

In het weekend van 14 tot 17 juli is de rechter rijbaan afgesloten (net als de op- en afritten bij de brug).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.