Sportboulevard Dordrecht schiet Wantijbad te hulp

29 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Sportboulevard Dordrecht schiet Wantijbad te hulp

DORDRECHT - Locatiemanager Dennis van Rijswijk van Sportboulevard Dordrecht en Inge Wouters, manager Wantijbad, hebben afgelopen week mooie afspraken kunnen maken. “Zolang het 50-meterbad in het Wantijbad niet beschikbaar is, mogen abonnementhouders van het Wantijbad gebruik maken van het 50-meterbad in de Sportboulevard”, zegt Inge Wouters.

Dennis van Rijswijk: “We kunnen banenzwemmers een goed alternatief bieden. Wij hebben een 50-meterbad dus zijn wij bereid om het Wantijbad de helpende hand te bieden.” “Een mooi initiatief van Sportboulevard Dordrecht,” zegt Wouters tevreden.

Abonnementhouders van het Wantijbad kunnen vanaf donderdag 29 juni op vertoon van hun Wantijbad abonnement, zonder betaling, banenzwemmen in het wedstrijdbad van de Sportboulevard. Deze regeling is ter compensatie voor de abonnementhouders.

Banenzwemmers kunnen t/m 7 juli terecht op de volgende openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 07.00 uur - 08.30 uur en 12.00 uur - 13.00 uur
Maandag en woensdag van 09.00 uur - 11.30 uur
Donderdags van 19.00 uur - 20.00 uur en 21.00 uur - 22.00 uur.

Vanaf 10 juli wijzigen de openingstijden van het banenzwemmen. De tijden zijn vanaf dan als volgt:

Maandag: 07.00 uur tot 08.30 uur en 12.00 uur tot 13.00 uur
Woensdag: 07.00 uur tot 08.30 uur en 12.00 uur tot 13.00 uur
Donderdag: 07:00 uur tot 08.30 en 12.00 uur tot 13.00 uur

Het zwemmen in Sportboulevard Dordrecht is mogelijk totdat het 50-meterbad in het Wantijbad is hersteld.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden op onze website www.optisport.nl/dordrecht en hou de Facebookpagina’s van Sportboulevard Dordrecht en het Wantijbad in de gaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.