Aanleg parkeerterrein achter Steegoversloot van start

03 juli 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Maandag 3 juli 2017 start de aanleg van het parkeerterrein achter de Steegoversloot, tussen Stek en Schoolstraat. De verwachting is dat het parkeerterrein medio oktober 2017 wordt opgeleverd. Omwonenden hebben hierover een brief ontvangen.

De afgelopen maanden zijn de voormalige schoolgebouwen gesloopt, is de bodem gesaneerd en de grond bouwrijp gemaakt. Ook is de afscheidingsmuur met de achtertuinen van de huizen aan de Steegoversloot opnieuw opgetrokken. Daarmee kan het parkeerterrein worden aangelegd.

Het parkeerterrein biedt straks ruimte aan circa 120 auto's. Dit betreft zowel vergunningparkeren als betaald parkeren. Met het tijdelijke parkeerterrein wordt de parkeerdruk in de omgeving verlicht.
Op termijn blijft het doel de locatie te herontwikkelen. De gemeente werkt de komende tijd aan een visie voor een definitieve invulling van dit gebied.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.