Medewerkers gemeente Dordrecht aan de slag bij De Merwelanden

10 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Medewerkers gemeente Dordrecht aan de slag bij De Merwelanden

DORDRECHT - Donderdag 29 juni was het weer Heel Dordrecht Doet, door medewerkers van gemeente Dordrecht. Een aantal medewerkers ging enthousiast aan de slag bij Woon- en zorgcentrum De Merwelanden.

Deze middag kregen onze cliënten, met ondersteuning van de medewerkers van de gemeente, een beweeg les van een van onze beweegcoaches. Middels sport en spel stimuleren wij zo onze dementerende cliënten om fit en vitaal te blijven.

De les bestond uit diverse gymnastiek oefeningen met ballen, ballonnen en parachute. Het was voor iedereen een plezierige en geslaagde middag. Wij willen de medewerkers van de gemeente Dordrecht dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.