Boekenmarkt iedere zaterdag bij de Natuur- en Vogelwacht

10 juli 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Honderden boeken in allerlei genres. In de zomermaanden wordt er op zaterdagen bij de Natuur- en Vogelwacht in Dordrecht weer een mini-boekenmarkt georganiseerd.

Alle boeken zijn weliswaar tweedehands, maar de meeste boeken zijn maar eenmaal gelezen en nog zo goed als nieuw.

Het assortiment omvat o.a.: romans, detectives, sciënce fiction, naslagwerken, wetenschappelijke publicaties en natuurboeken. Te veel om op te noemen. De opbrengst komt ten goede aan diverse natuurprojecten van de Natuur- en Vogelwacht Biesbosch. De voorraad wordt maandelijks aangevuld.

Deze boekenmarkt wordt op alle zaterdagen, steeds van 13.00 - 16.00 uur, gehouden in hoeve “Jong Dordrecht”, Noorderelsweg 2a, 3329 KH Dordrecht. Na de Viersprong rechtsaf, de boerderij aan de linkerkant van de weg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.