Optreden van nieuw DJ talent in de Popcentrale

11 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Optreden van nieuw DJ talent in de Popcentrale

DORDRECHT - Een nieuwe lichting DJ’s toonden afgelopen donderdag 29 juni hun skills op het podium van de Popcentrale. Het optreden was een feestelijke afronding van de DJ cursus.

De DJ’s werkten in negen lessen aan techniek en presentatie. Tijdens de het optreden was het tijd voor het echte werk, met gekleurd licht, harde versterking, rook en publiek! Deelnemers hadden hun vrienden en familie uitgenodigd en toonden vol trots wat ze geleerd hebben.

De deelnemers van de DJ cursus stonden tevreden te springen op de beat afgewisseld door geconcentreerde blikken om de details goed uit te voeren, zoals het mixen van songs met een gelijk tempo en het maken van overgangen van diverse soorten muziek. Hierbij is creativiteit van groter belang dan het streven om de beste DJ van de wereld te worden. De meeste DJ’s kenden elkaar niet van tevoren en staan nu samen in de spotlight. De saamhorigheid die de afgelopen weken werd opgebouwd kwam goed naar voren tijdens de avond in de Talent Stage van de Popcentrale.

De meeste deelnemers hebben de smaak te pakken en gaan na de zomervakantie weer door. Lijkt de DJ cursus  jou ook wat? In september beginnen de nieuwe cursussen voor 10-12 jaar en 12-18 jaar. De cursussen worden gegeven door DJ Okkie (Okkie Vijfvinkel). Wil je eerst een proefles volgen? Kom dan naar de ProeflesDagen in het Energiehuis op vrijdag 1, zaterdag 2 en woensdag 6 september.

Foto: Nieuw DJ talent treedt op in de Popcentrale (Fotografie Danny van der Weck)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.