Eerste ondertekening Participatieverklaring in Stadhuis

12 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Eerste ondertekening Participatieverklaring in Stadhuis

DORDRECHT - Alle vluchtelingen die een verblijfstatus krijgen, moeten de Participatieverklaring ondertekenen. Deze verklaring gaat over de belangrijkste waarden binnen de Nederlandse samenleving: vrijheid, gelijkwaardigheid, solidariteit en participatie.

Op dinsdag 11 juli 2017 van 15.00 tot 16.30 vond de eerste bijeenkomst plaats waar ongeveer 50 vluchtelingen van Syrische afkomst de participatieverklaring uitgereikt kregen. De bijeenkomst vond plaats in het Stadhuis van Dordrecht.

Het ondertekenen van de participatieverklaring gebeurde tussen 15.00 uur en 15.30 uur. Daarna sprak wethouder Karin Lambrechts de statushouders toe en reikte zij de participatieverklaringen uit. Tussen 16.00 uur en 16.30 uur was de afsluiting met koffie en thee.

Foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.