Het avontuurlijke hondje Sieb neemt families mee naar knotsgekke jeugd- en familievoorstellingen

14 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Het avontuurlijke hondje Sieb neemt families mee naar knotsgekke jeugd- en familievoorstellingen

DORDRECHT - Kunstmin biedt programma’s zoals de Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen, Botje, Checkpoint en  andere bijzondere voorstellingen. In september en in december van elk seizoen verschijnt een speciale Jeugd & Familie uiting die bezorgd wordt op basisscholen en de BSO’s in de regio. De Jeugdmascotte van Kunstmin, Sieb (vernoemd naar architect Sybold van Ravesteyn) gidst ouders, verzorgers en kinderen door alle jeugd & familievoorstellingen van Kunstmin. 

Om het vakantiegevoel na de zomer vast te houden hoef je niet altijd ver op reis en tipt Kunstmin een magisch aanbod om alvast naar uit te kijken.

Checkpoint in het Theater (vanaf 8 jaar)
Ken je Checkpoint van de televisie? Deze spectaculaire en interactieve show komt vrijdag 6 oktober naar Kunstmin. Zweef mee met de hovercrafttest, schiet met het paintball-kanon en til met een speciale constructie drie vaders op.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (vanaf 5 jaar)
De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Deze knotsgekke theatervoorstelling doet woensdag 18 oktober Schouwburg Kunstmin aan. Meneer Monster tovert dit bizarre boek om tot een net zo waanzinnige en losgeslagen theatervoorstelling. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Woezel & Pip (vanaf 2 jaar)
Ga zondag 29 oktober mee naar de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste (en stoutste!) neefje Charlie ontmoeten. Samen met hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos. Ontmoet de meest populaire hondjes van het land na afloop in de foyer.

Botje (vanaf 4 jaar)
In haar huis gaat alles op zijn Botjes. De stofzuiger slaapt iedere ochtend uit, de wasmachine heeft altijd honger en de luie stoel doet precies waar hij zelf zin in heeft. Op een dag komt er een meneer die alles repareert.
Mevrouw Botje is blij, maar op zondag 5 november komt het huis in Kunstmin in actie!

Plan je nu alvast je bezoek? Dan ontvang je €1,50 vroegboekkorting per kaartje. Een kaartje voor een jeugdvoorstelling in de Kleine Zaal heb je al voor €6,50. Kaarten en meer informatie: www.kunstmin.nl

Bron foto: Kunstmin.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.