Oud raadslid Hogeweg klaagt over verminderde dienstverlening van Post NL

20 december 2013
Oud raadslid Hogeweg klaagt over verminderde dienstverlening van Post NL

Dordrecht – Volgens Post NL worden brievenbussen niet altijd volgens de aangegeven tijd geleegd. Dit wordt geantwoord naar aanleiding van een klacht van het oud-CDA raadslid Jac. Hogeweg. Hij protesteerde in brieven tegen het weghalen van de  brievenbus in zijn buurt. Hogeweg vindt deze verlaging van de dienstverlening een slechte zaak, zeker voor ouderen. Hogeweg kon de post wel verderop in de buurt kwijt op een vrijdagochtend, maar daar was al ruim voor het weekeinde de bus gelegd. Hierdoor komt volgens het oud-raadslid de post pas dagen later op de bestemming.

Al eerder is vastgesteld dat de aangegeven tijden op de brievenbus niet altijd kloppen met waarop de klant mag rekenen. Elders is Syterrenburg hebben burgers dat geconstateerd.

Volgens de brief die Hogeweg heeft gekregen van POST NL wordt zijn klacht serieus genomen. Hij heeft ook de gemeente Dordrecht geïnformeerd.

Vorig jaar kwam in de publiciteit dat sommige verdeelpunten van de POST NL in koude, donkere boxen zijn te vinden. Het bedrijf zegt dat volgens de regels te doen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.