Laptops gestolen aan Pearlbuck-erf; bewoners gewoon thuis

28 juli 2017
Laptops gestolen aan Pearlbuck-erf; bewoners gewoon thuis

DORDRECHT - Aan het Pearlbuck-erf heeft er op vrijdag 28 juli omstreek 9.00 uur een brutale inbraak plaatsgevonden in een woning.

Hierbij zijn twee laptops weggenomen, terwijl de bewoners thuis waren. Naar aanleiding van een signalement en een alerte collega heeft de politie een voor hun bekende 44-jarige Dordtenaar aangehouden als verdachte van de inbraak.

Bij deze inbraak was de achterdeur niet op slot gedaan. De politie roept daarom op: Doe uw deuren op slot! Ook als u even naar boven gaat!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.