Vernielingen in recreatiegebied Merwelanden

20 juli 2017
Vernielingen in recreatiegebied Merwelanden

DORDRECHT - In het recreatiegebied de Hollandsche Biesbosch in Dordrecht wordt de laatste tijd steeds meer vernield. De beheerders van het gebied hebben er hun handen vol aan.

Volgens de beheerders van de Merwelanden worden bankjes vernield, is de kunstburcht van het beverbos kapotgemaakt en is het zonnepaneel van een bijgebouw gesloopt. Ook wordt er regelmatig afval gedumpt.

Het kost de beheerders extra tijd en geld om de gesloopte spullen te repareren. Er komt nu extra toezicht in het gebied, vooral in de avonduren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.