John van der Net gaat strijd om lijsttrekkerschap VVD Dordrecht aan met Maarten Burggraaf

31 juli 2017 door Hennie van der Zouw
John van der Net gaat strijd om lijsttrekkerschap VVD Dordrecht aan met Maarten Burggraaf

DORDRECHT - In de uitzending van het radioprogramma Studio De Witt van Drechtstad FM maakte John van der Net van de VVD bekend, dat hij voor het lijsttrekkersschap van de VVD gaat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Van de Net acht zich een goede en een echte Dordtse kandidaat, die staat voor de waarden van de VVD als Volkspartij - waarin de Democratie hoog in het vaandel staat - in plaats van een partij van managers.

Hij zal de strijd aangaan met Maarten Burggraaf, die de beoogde kandidaat is namens de partij selectiecommissie "waar naast VVD-ers ook een ex-VVD-er zitting had" aldus van der Net.

Foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.