Enquête over draagvlak voor standbeeld Willem van Oranje

03 augustus 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - 19 juli moet een Nationale Feestdag worden, omdat tijdens de Eerste Vrije Statenvergadering van 1572 op die dag de basis zou zijn gelegd voor het Nederland, zoals we dat nu kennen. Daaraan gekoppeld wil men in Dordrecht een standbeeld plaatsen van Willem van Oranje.

Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof wil het draagvlak voor deze ideeën onderzoeken en vraagt hiervoor uw medewerking. "Mogen wij u vragen om een paar minuten van uw tijd te besteden aan een enquête die wij met dit doel hebben opgezet? De resultaten worden gepubliceerd in cultuurhistorisch tijdschrift Dordrecht Monumenteel van oktober 2017. Deelname is anoniem."

Dit is de link naar de vragenlijst.

Bron Foto: Wikipedia.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.