ING sluit per 6 september haar kantoor aan het P.A. de Kokplein

04 augustus 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Klanten van de ING kregen dinsdag 1 augustus een brief van de ING Directeur kantoren. Hierin schrijft zij onder andere het volgende: "Online en mobiel bankieren hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Daarnaast vragen de huidige marktomstandigheden dat de ING kritisch naar de kosten blijft kijken. Als gevolg van deze ontwikkelingen sluit per 6 september 2017 om 16:00 uur het ING-kantoor aan P.A. De Kokplein 174 te Dordrecht. De ING vindt het uitermate belangrijk om de lokale dienstverlening aan de klant zo goed mogelijk te continueren.

Waar kunt u terecht vanaf 7 september?
- Het dichtstbijzijnde ING-kantoor voor al uw bankzaken is kantoor Dordrecht - Johan de Witstraat 27.
- Voor uw dagelijkse bankzaken kunt u ook terecht bij het ING Servicepunt Primera R. de Visser, Rechte Zandweg 10A of ING Servicepunt Primera Crabbehof van Oldenbarneveldtplein 20."

Tot zover het bericht over de sluiting van het ING filiaal aan het P.A de Kokplein.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.