Stadsbeiaardier Boudewijn Zwart op Amerikaanse tournee

24 juni 2010

DORDRECHT - De beiaardier van de Grote Kerkstoren Boudewijn Zwart vertrekt deze week voor een tournee naar Amerika. Hij zal het openingsconcert verzorgen van het congres van de Guild of Carillonneurs of North America in Naperville.

Daarnaast zal hij lezingen houden over de beiaardkunst in Nederland en over zijn ervaringen met Beiaard-PLUS projecten. Verder bespeelt hij de beiaarden van Chicago en New York. Aan de beroemde Universiteit van Yale, geeft hij een masterclass in carillonspel. Op 1 juli is hij weer terug om de Dordtse zomerserie Torenmuziek Dordrecht te openen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.