The Movies geeft een nieuwe impuls aan Familiebezoek

27 maart 2017
The Movies geeft een nieuwe impuls aan Familiebezoek

DORDRECHT - The Movies ontvangt graag jonge filmbezoekers. Daarvoor is er al vanaf het begin een breed programma familiefilms. Sinds de komst van Kinepolis is het familiebezoek echter sterk terug gelopen. Want The Movies heeft niet de verleiding van een halve supermarkt vol snoep, chips en pop corn of game-corners.

Hoogste tijd om dat publiek terug te winnen met nieuwe impulsen en bestaande kracht. The Movies blijft een overzichtelijke bioscoop met een fijne ambiance, waarin je de kinderen makkelijk de ruimte kunt geven. Het is een bioscoop waar (groot)ouders zelf het ook gezellig vinden. Het programma-aanbod van grote Amerikaanse 3D-animatiefilms, NL kinderfilms en filmparels uit Europese studio’s blijft onveranderd. Net als de leuke arrangementen voor kinderfeestjes, incl. privé-vertoningen van je favoriete film. Met vriendelijke prijzen.

Nieuw is de Kids Studio, een eigen, open ruimte naast het café waarin  kinderen (met elkaar) voor/na de film lekker kunnen tekenen, lezen, gamen, verkleden, spelletjes doen, chillen etc. Regelmatig zullen er speciale activiteiten zijn. Heerlijk ook voor (groot)ouders, want zij kunnen vlakbij in dat sfeervolle café rustig een bakkie of drankje doen.

Nieuw is ook een andere lunch/dinerformule: Film & Dish is een nieuwe vorm van het Filmdiner. Deze combinatie van film kijken en uit-eten is gevarieerder en toegankelijker gemaakt, dankzij een menukaart met een gevarieerde keuze van lekkere gerechten op bord. Voor de vaste prijs van € 9,75 per bord.
Film & Dish kent een aparte menukeuze voor kids (t/m 12 jaar). Niet alleen maar snacken, maar voedzame gerechten met verse ingrediënten en speels gepresenteerd, afgestemd op de smaak van kinderen. Van wo t/m zo vanaf 16 uur. En dankzij de Kids Studio hoef je niet meer ongeduldig aan tafel te hangen om op je eten te wachten. De prijs van € 9,75 is incl. een drankje naar keuze.

Ontdek deze nieuwe aantrekkingskracht van The Movies voor het hele gezin met nieuwe films. De komende week gaat in première de spectaculaire, romantische live-action versie van Disney’s klassieker Beauty and The Beast 3D. Ook draait de voorpremière van de nieuwe Smurfen-film (NL-versie): Het Verloren Dorp. En de hele leuke én actuele NL kinderfilm Toen Mijn Vader Struik Werd (4 sterren), naar een boek van Joke van Leeuwen.

Filmbezoek wordt zo nog meer een echt familie-uitje. Check www.themoviesdordrecht.nl voor meer info en vertoningstijden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.