The Movies vernieuwt zijn horeca

18 april 2017
The Movies vernieuwt zijn horeca

DORDRECHT - Cinema The Movies Dordrecht houdt er van haar bezoekers de beleving van echt uit gaan te bieden. Na 3,5 jaar is het tijd om daar nieuwe impulsen aan te geven. Daarom verandert de horeca in een aantal opzichten. Dit vloeit voort uit de complete overname van de horeca BV door cinema-eigenaar Geert ter Steeg. In goed overleg is de samenwerking met horeca-partner Ronald Kuijer beëindigd.

Restaurant Diva’s wordt vervangen door een nieuw food-concept: Dish & Drinks. Geïnspireerd door trends als food courts en 24/7-dining is het nieuwe idee van (uit-)eten het presenteren van zo’n 20 aantrekkelijke gerechten op bord. De traditionele indeling in voor-, hoofd- en nagerechten is er niet meer. In plaats daarvan kies je losse gerechten in een combinatie naar eigen voorkeur. Die gerechten zijn heel divers, wisselen vaak, spelen in op het seizoen en het marktaanbod en worden mooi gepresenteerd. Elke dish kost € 9,75.

Het combi-arrangement Filmdiner heet vanaf nu Film + Dish en is er al vanaf € 17,50. 

Dish & Drinks in The Movies draait van woensdag t/m zondag, ook buiten de klassieke lunch- en dinertijden. Dat kan zowel in de caféruimte beneden als boven in de Diva’s foyer, afhankelijk van de drukte en de voorkeuren van gasten. Bij grote drukte is de Diva’s foyer boven ook open als café. En die ruimte wordt meer ingezet om recepties en groepsbezoek te ontvangen.

Qua Drinks verbetert het assortiment, met een ruimere keuze in wijn en speciaalbieren, de toevoeging van enkele cocktails en wisselende specials. Napraten wordt zo nog lekkerder.

In combinatie met de programering van familiefilms versterkt The Movies haar aantrekkings-kracht als bestemming voor een familie-uitje. De nieuw ingerichte Kids Studio biedt kinderen voor en na de film een eigen ruimte om te spelen, lezen, kleuren, tekenen, gamen of te chillen.  (Groot)ouders kunnen dan rustig en nabij genieten van een drankje.

De speciale selectie van gerechten Dish4Kids maakt samen uit eten niet alleen leuk maar ook lekker en verantwoord.

Het nieuwe logo onderstreept deze veranderingen. Van filmbezoek kun je in The Movies echt een avond/middag uit maken. Maar ook zonder filmkaartje is het publiek van harte welkom voor een dish of een drink. Bij mooi weer ook op het aangenamen en gerestylde terras.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.