Dish & Drinks gaat stoppen

10 augustus 2017
Dish & Drinks gaat stoppen

DORDRECHT - Vanaf ma 21 augustus a.s. gaat The Movies voorlopig stoppen met haar restaurantfunctie. Het is gebleken dat het nieuwe lunch/diner-concept Dish & Drinks onvoldoende aangeslagen bij het publiek.

Directeur Geert ter Steeg legt uit: "We hebben niet het sterke antwoord gevonden op de gegroeide horecaconcurrentie in Dordrecht. Weliswaar ontvingen we veel waardering voor lekkere gerechten en de sterke prijs-kwaliteit verhouding, maar het leverde de afgelopen periode niet voldoende gasten op. De restaurantfunctie lijdt daardoor te veel verlies en is genoodzaakt te stoppen. Je kunt de komende 2 weekenden nog film en eten combineren in The Movies zelf.

Gelukkig kunnen we ons publiek wel een Filmdiner-arrangement blijven bieden. Daartoe hebben we de samenwerking gevonden met het nabijgelegen Museumrestaurant Art & Dining. Zij zullen een smakelijk diner verzorgen voor of na onze films, op vertoon van de kaarten die je bij The Movies blijft kopen.

Verder blijft het café in The Movies natuurlijk open. We zullen onze bezoekers blijven bedienen met lekkere koffies, fijne wijnen, frisdranken etc. En voor groepen (va. 10 personen) blijven we compleet verzorgde middagen/avonden verzorgen. In samenwerking met onze kookpartners kunnen we filmbezoek combineren met aangeklede borrels, lunchbuffetten of dinerarrangementen. Dit gaat op afspraak.

Ondertussen gaan we ons beraden op een nieuwe invulling van de horeca-functie. Vanuit onze oorspronkelijke ambitie om de Dordtse binnenstad te verrijken met een leuke plek om te verpozen, elkaar te ontmoeten en te genieten van de lekker eten en drinken. Over nieuwe plannen zullen we je uiteraard weer persoonlijk informeren".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.