Vergunning Elite lounge Bar Dordrecht voorlopig niet verleend

25 juni 2015
Vergunning Elite lounge Bar Dordrecht voorlopig niet verleend

DORDRECHT - De vondst van een hennepkwekerij in het pand van een nieuw restaurant aan de Lange Breestraat 3 te Dordrecht is voor burgemeester drs. A.A.M. Brok aanleiding om de vergunning nog niet te verlenen en nader onderzoek te laten doen naar eigenaar en huurder van het pand.

Op 11 juni 2015 heeft de politie een hennepkwekerij gevonden op de zolder van het pand Lange Breestraat 3. Het pand wordt op dit moment verbouwd tot een restaurant.

De politie is nog met het onderzoek bezig om te achterhalen wie verantwoordelijk kan worden geacht voor de hennepkwekerij.

Voor burgemeester Brok is de vondst aanleiding om de aangevraagde exploitatievergunning nog niet te verlenen. Hij heeft besloten dat er eerst een onderzoek moet worden ingesteld naar de eigenaar van het pand en de huurder die het restaurant zal exploiteren. Dit betekent dat de bar voorlopig niet open zal gaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.