Exploitatievergunning Elite Lounce Bar terecht geweigerd.

18 januari 2016
Exploitatievergunning Elite Lounce Bar terecht geweigerd.

DORDRECHT - De bezwaarschriftcommissie van de gemeente Dordrecht is van mening dat burgemeester A.A.M. Brok de exploitatievergunning van de Elite Lounge bar terecht heeft geweigerd. Het horecabedrijf heeft augustus vorig jaar bezwaar gemaakt tegen deze weigering, waaronder ook de drank- en horecavergunning en de aanwezigheidsvergunning (kansspelen). De burgemeester neemt het advies van de commissie over en verklaart de ingediende bezwaren ongegrond.

Inmiddels heeft Elite Lounge bar, die nog geen dag open is geweest tot nu toe, een voorlopige voorziening aangevraagd om het besluit van burgemeester Brok aan te vechten. Dat kort geding dient deze week.

De aanleiding om de vergunningen te weigeren was de vondst van een hennepkwekerij op de zolder van het pand dat werd verbouwd tot restaurant. Volgens de rechter hadden zowel de aanvrager van de vergunning als de leidinggevende van het horecabedrijf kennis kunnen hebben van de hennepkwekerij. De Elite Lounge bar is gehuisvest aan de Lange Breestraat 3 in Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.