Grote brand bij recyclingbedrijf Coolrec

16 augustus 2017
Grote brand bij recyclingbedrijf Coolrec

DORDRECHT - Rond 17.30 uur is er een grote brand uitgebroken bij het recyclingbedrijf Coolrec aan de Grevelingenweg aan de Staart. Er staan enkele koelkasten in een loods in brand. De brandweer is met veel materieel onderweg.

Grote zwarte rookwolken trekken weg in de richting van Papendrecht, zie foto genomen vanuit Papendrecht. Omstreeks 18.20 uur had de brandweer de brand onder controle.

Op 18 juni 2017 moest de brandweer ook al uitrukken naar Coolrec, toen een van de containers in brand stond. Dat was gelukkig slechts een kleine brand.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.