Crowdfundingactie voor nieuw album Dordtse Jared Grant gelukt; releaseparty in Bibelot

16 augustus 2017
Crowdfundingactie voor nieuw album Dordtse Jared Grant gelukt; releaseparty in Bibelot

DORDRECHT - Jared Grant brengt op 1 september ritmische soul, funk en R&B naar de Main Stage van Bibelot. Wie zijn muziek hoort denkt ongetwijfeld meteen aan Prince en Stevie. Maar live doet Jared met zijn sensationele moves niet onder voor Michael Jackson. De jonge rasentertainer uit Dordrecht releaset in zijn thuisstad het debuutalbum ‘Back To My Roots’. Het album is tot stand gekomen door een succesvolle crowdfundingsactie.

Twaalfkoppig spektakel
Jared heeft Dordrecht al voorzichtig opgewarmd voor zijn show tijdens Big Rivers en Palm Parkies. Maar tijdens de spectaculaire release-avond pakt Jared écht uit met een twaalfkoppige band, inclusief blazers.

The Voice
Jared maakte nationaal naam door mee te doen aan The Voice of Holland. Hij deelde het podium al eens met klinkende namen als Trijntje Oosterhuis, Eliza Doolittle (UK), Alain Clark en Léon Ware.

Beeld én geluid
En Jared gaat nog verder. Hij presenteert een fotoreeks rondom het album, met foto’s gemaakt door de veelbelovende Nyusha Glenn (Glenn Cornelisse). De beelden geven het maakproces van het album in documentaire vorm weer en zijn te verkrijgen tijdens de release in Bibelot.

Ticketinformatie
Tickets: € 12,50 CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zon 16.00-20.30 uur). Of bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.