Mini-symposium 'Luisteren in je leunstoel' voor belangstellenden van nieuw voorleesproject

21 augustus 2017
Mini-symposium 'Luisteren in je leunstoel' voor belangstellenden van nieuw voorleesproject

DORDRECHT -Stichting Voorlezen, bekend van VoorleesExpress Dordrecht, bereidt een nieuw project voor: Luisteren in je leunstoel. Voor iedereen die hiervoor interesse heeft is er voorafgaand een symposium op 5 september.

 "Het is een mooi en betekenisvol project", vertelt projectleider Ilse van Donkelaar. "Als communicatie stagneert, zoals bij dementie, is het zo fijn een manier te hebben om echt contact te maken. Je ziet het gebeuren. Je begint het verhaal, mensen gaan rechterop zitten, richten hun aandacht op de voorlezer en het verhaal en reageren erop. Er ontstaat een gesprek.”

Het streven is het project in januari te starten. “De komende maanden gaan we verder met het inhoudelijk en financieel voorbereiden van het project.”, aldus Ilse. Op 5 september organiseert Stichting Voorlezen in samenwerking met het Leger des Heils W&G ZWN van 14 tot 16 uur een mini-symposium in zorgcentrum de Linde, Bankastraat 158. Het Leger des Heils is één van de zorginstellingen dat belangstelling heeft voor het project. Het symposium is voor iedereen die meer wil weten van het project: kandidaat luisteraars, voorlezers, zorginstellingen, familie en andere belangstellenden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ilse.vd@voorlezen.org.

Meer informatie
Voor meer informatie over Stichting Voorlezen, de projecten en het mini-symposium Luisteren in je leunstoel kun je contact opnemen met Ilse van Donkelaar via ilse.vd@voorlezen.org of 0641362309. Via de Facebook pagina en het Twitteraccount van Ilse van Donkelaar communiceert Stichting Voorlezen over de activiteiten van de stichting.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.