Martijn Groeneweg en Eline van der Vorm bieden op 31 oktober 2017 hun ontslag aan

22 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
Martijn Groeneweg en Eline van der Vorm bieden op 31 oktober 2017 hun ontslag aan

DORDRECHT - In ons nieuwsbericht van 5 juli dit jaar: 'BETER VOOR DORDT neemt afscheid van Martijn Groeneweg en Eline van der Vorm,' schreven we dat tijdens de fractievergadering van maandagavond 3 juli de fractie van BVD besloten heeft, afscheid te nemen van Eline en Martijn.

Martijn Groeneweg en Eline van der Vorm reageren na eerst wat bedenktijd genomen te hebben, nu als volgt:

"We hebben het politieke reces gebruikt om te reflecteren op de nieuwe ontstane situatie  naar aanleiding van het persbericht van de fractie Beter Voor Dordt van 4 juli 201 7 en hun keuze om ons niet langer deel uit te laten maken van de fractie.

Tijdens de aankondiging van ons vertrek als raadsleden hebben wij middels een verklaring aangegeven dat we na de kadernota op een ons passend moment ons ontslag zullen aanbieden aan de voorzitter van de Dordtse gemeenteraad.

Wij zijn voornemens om per 31 oktober 2017 ons ontslag aan te bieden. Na ons vertrek zullen de zetels weer onderdeel uitmaken van de fractie van Beter Voor Dordt. Tot die tijd zullen we als 2 onafhankelijke raadsleden ons werk als raadslid vervullen." Tot zover de reactie van Martijn Groeneweg en Eline van der Vorm.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.