Kunstrijvereniging start weer met de schaatslessen op de Sportboulevard

22 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
Kunstrijvereniging start weer met de schaatslessen op de Sportboulevard

DORDRECHT - Hoewel de zomer nog niet helemaal voorbij is wordt er op de kunstijsbaan op de Dordtse Sportboulevard weer gestart met de schaatslessen. Wekelijks is het mogelijk een gratis proefles te komen volgen. Je kunt dan meteen meedoen en meemaken hoe leuk deze schaatslessen zijn en wat je allemaal kunt leren.

Wil je langer proefdraaien dan is het mogelijk om in te schrijven voor de 4 snuffellessen. Je kunt dan mee doen met 4 lessen tegen betaling van 30 euro. De lessen worden aangeboden op maandag, woensdag en zaterdag voor de jeugd. Ook voor volwassenen is er een uitgebreid lesaanbod (o.a. op de vrijdagochtend).

Bij de vereniging is het mogelijk om schaatsen te huren. Informatie en de inschrijfformulieren zijn te vinden op www.ddd-kunstrijden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.