Nadenken over jaarlijkse herdenking van betekenis gebroeders De Witt

24 augustus 2017

DORDRECHT - De herdenking voor de gebroeders De Witt in Dordrecht krijgt mogelijk navolging. Initiatiefnemer Ben Corino en de vereniging Vrienden van De Witt, dat dit jaar een eerste herdenking hield in Den Haag, gaan nadenken over de manier waarop.

Dit meldt AD De Dordtenaar op de eigen website en in de krant.

in 2018 is het precies honderd jaar geleden dat de broers werden geeerd met een standbeeld op Visbrug.

Voor Ben Corino - radiomaker en media man bij RTV Dordrecht - aandacht aandacht voor De Witt ook bij zijn radioprogramma elke zaterdag tussen 10 en 12 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.