POP UP Beverwijksplein trok weer veel bezoekers

28 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
POP UP Beverwijksplein trok weer veel bezoekers

DORDRECHT - Van zaterdag 26 augustus t/m zondag 27 augustus was er weer het bekende Pop-Up Market Festival op het Beverwijcksplein.

Tijdens het laatste weekend van de zomervakantie is de Pop Up Market er dus weer. Dit jaar geen maandelijkse edities, maar één groot knalweekend. Genoten kon er worden met vrienden en familie van veel handgemaakte of zelf ontworpen producten. Denk hierbij onder andrere aan kleding, tassen, interieur, stationary, sieraden, accessoires, kinderkleding en -speelgoed. Natuurlijk waren er ook weer stands met heerlijke delicatessen of zoetigheden.

Verder was er een gezellige Food Court met leuke truckjes. Aan de kinderen was natuurlijk ook gedacht en er stond een heus podium waar (lokale) toffe artiesten en nieuwe talenten hun muzikale kunsten ten gehore brachten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.