BVD stelt vragen over verkeersveiligheid op fietspad Groene Zoom

30 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
BVD stelt vragen over verkeersveiligheid op fietspad Groene Zoom

DORDRECHT - Beter voor Dordt heeft (wederom) vragen gesteld aan de wethouder met betrekking tot de verkeersveiligheid op het fietspad Groene Zoom vanaf winkelcentrum de Bieshof tot aan de rotonde.

Met name de (fiets/auto) kruising Groene Zoom – Palissander is naar onze mening verder verslechterd door de bebouwing van het grasveld aan de Merbau bij de kruising. Het grasveldje aan de zijde van de Palissander wordt binnenkort ook bebouwd.

Beter voor Dordt vraagt het college dan ook om de veiligheid op korte termijn te verbeteren. De scholen zijn  inmiddels weer van start gegaan en deze route wordt  weer intensief gebruikt. Met name door scholieren.

Beter voor Dordt dringt er op aan om de verbeteringen voor het najaar aan te brengen. In ieder geval voor dat de wintertijd zijn intrede doet en het zicht op de kruising nog ‘slechter’ wordt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.