Gemakkelijk digitaal aanvragen: Vandaag besteld morgen in huis

05 september 2017 door Hennie van der Zouw
Gemakkelijk digitaal aanvragen: Vandaag besteld morgen in huis

DRECHTSTEDEN - De gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht maken digitaal aanvragen nu nog makkelijker, en vooral sneller! Vraagt u een uittreksel persoonsgegevens (BRP) aan via de website van uw gemeente, dan ontvangt u dit document direct de volgende dag bij u thuis. Uittreksels persoonsgegevens (BRP) zijn veel bestelde producten bij de gemeente. De service ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ komt voort uit ons doel om de digitale dienstverlening doorlopend te verbeteren. Deze service kost u niets extra.

Op dit moment kunnen inwoners hun uittreksel persoonsgegevens (BRP) aanvragen aan de balie of via de website. Inwoners willen graag dat het aangevraagde uittreksel persoonsgegevens (BRP) snel klaar is. Met de nieuwe service 'vandaag besteld, morgen in huis' combineert de gemeente nu de voordelen van 'direct klaar' met het gemak van vanuit huis zaken doen met de gemeente. Het wordt voor onze inwoners hierdoor mogelijk om snel en makkelijk digitaal hun zaken te regelen.

Hoe werkt het?
U vraagt vóór 16.00 uur via onze website een uittreksel persoonsgegevens (BRP) aan. U betaalt deze meteen via I-deal en ontvangt het document de volgende dag in de brievenbus. In het weekend aangevraagd? Dan wordt het document op dinsdag bij u bezorgd.

In de komende periode wordt deze snelle service uitgebreid naar meerdere producten. Op deze manier kunt u makkelijk vanuit huis uw producten bij de gemeente bestellen. U hoeft hiervoor niet meer naar de balie te komen. Vandaag besteld, morgen in huis; wel zo makkelijk!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.