Verdachte van brandstichting op Aletta Jacobs-erf aangehouden

06 september 2017
Verdachte van brandstichting op Aletta Jacobs-erf aangehouden

DORDRECHT - Afgelopen nacht werd een 40 jarige man uit Arnhem op heterdaad als verdachte aangehouden voor brandstichting op het Aletta Jacobs-erf.

De politie trof de verdachte na een zoekslag in de omgeving in zijn auto aan. Naast hem lagen op dat moment nog diverse brandbare materialen en een aansteker. Net voor het moment dat zij de verdachte wilden controleren ging hij er vandoor, maar reed zichzelf met zijn voertuig vast ter hoogte van het Henriëtte Roland Holst-erf. Hier is de verdachte dan ook aangehouden.

Tevens bleek de verdachte nog meerdere boetes open te hebben staan. Als dwangmiddel is hiervoor zijn auto in bewaring gestald tot alle bedragen betaald zijn

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.