BackWERK komt in de Drievriendenhof

07 september 2017
BackWERK komt in de Drievriendenhof

DORDRECHT - Het duurt nog even, maar in oktober is de Drievriendenhof een winkel rijker. BackWERK komt naast de modezaak Expresso. Het is een zelfbedieningsbakkerij, en heeft door het hele land winkels.

Bij backWERK kun je diverse soorten broodjes kopen. Die worden ter plekke belegd met verse ingrediënten. Daarnaast zijn er zoete bakkersproducten, pretzels en pizza’s. Sinds kort brengt de keten een nieuw assortiment belegde broodjes met huisgemaakte spreads en broodsalades.

Ook voor versgemalen koffie’s en warme chocolademelk kun je hier terecht. Er komen gekoelde dranken, vers geperste jus d’orange of huisgemaakte sappen, smoothies en limonades. Bij de winkel kun je ontbijten, lunchen of koffie met iets lekkers nuttigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.