Nieuwste Blokker aan Van Eesterenplein 183 geopend

22 februari 2017
Nieuwste Blokker aan Van Eesterenplein 183 geopend

DORDRECHT - Vandaag opent in Dordrecht een Nieuwste Blokker aan Van Eesterenplein 183. De winkel is ingericht in de nieuwe look and feel van Blokker. Klanten kunnen vanaf vandaag in deze vernieuwde winkel kennismaken met het vertrouwde basis-  én nieuwe assortiment van de retailer. De Nieuwste Blokker is een winkel waar je terecht kunt om van je huis een thuis te maken. 

Blokker is sinds afgelopen jaar bezig om de winkelketen te vernieuwen. Kenmerkend voor de Nieuwste Blokker-winkels zijn het nieuwe logo dat een helder en geheel eigentijds Blokker laat zien en de heldere en transparante indeling van de winkel, met meer aandacht voor productgroepen. De winkels zijn ingedeeld in diverse categoriën, waardoor klanten meer overzicht krijgen en nog makkelijker de producten kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Blokker staat onder meer bekend om zijn uitgebreide en zeer scherp geprijsde, elektrische huishoudelijke apparaten. Zoals de collectie stofzuigers, airfryers, mixers en koffiezetapparaten van vele merken. Deze merken representeren kwaliteit. Daarnaast kunnen klanten terecht bij Blokker voor de vertrouwde schoonmaakartikelen. Het assortiment heeft naast typische Blokker-basisproducten ook vernieuwde eigen merk producten zoals handdoeken en dekbedovertrekken, notebooks en party artikelen, en producten die inspelen op trends en seizoenen.

In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig waar klanten gemakkelijk artikelen kunnen bestellen. Artikelen die via dit online bestelpunt in de winkel worden besteld, kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd bij de klant of worden opgehaald in de winkel.

Bedrijfsleider Marcella Jansen: “We staan klaar om de klanten te verwelkomen in onze Nieuwste Blokker in Dordrecht. We zijn erg blij met de vernieuwing van de winkel. De nieuwe winkeluitstraling is prettig en overzichtelijk. Dankzij deze mooie verandering komt ook ons assortiment meer tot zijn recht. We zijn erg benieuwd naar de reacties van onze klanten!”

Directeur Winkeloperatie Corné Mulders: “Vol trots openen we elke week weer een Nieuwste Blokker. Klanten krijgen hierdoor steeds meer te zien van onze vernieuwing. Blokker blijft een winkel voor iedereen met kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.”

Fotocredits: Madeleine Bolle Photography

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.