Bibliotheek AanZet organiseert veel voorleesactiviteiten

20 januari 2017
Bibliotheek AanZet organiseert veel voorleesactiviteiten

DRECHTSTEDEN - Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en is vooral ook erg leuk. Daarom vieren de bibliotheken van AanZet van 25 januari t/m 4 februari " De Nationale Voorleesdagen ". Hèt voorleesfestijn voor baby’s, peuters en kleuters.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staan tien verschillende prentenboeken centraal: de Prentenboek TopTien. Voor de allerkleinsten, maar ook voor kleuters. Voor jongens, en voor meisjes. Er is voor ieder wat wils. Dit jaar speelt het Prentenboek van het Jaar: "De Kleine Walvis" een speciale rol.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen worden:

  • voorleesontbijtjes,
  • voorleesworkshops en
  • heel veel voorleesuurtjes

georganiseerd in de bibliotheken van Aanzet. Allemaal gratis toegankelijk.
Het hele overzicht aan activiteiten vindt u op de website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.