De stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht is officieel opgericht

13 september 2017
De stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht is officieel opgericht

DORDRECHT - Op 7 september is de stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht officieel opgericht.  De notars C.L. Papïoannou van Notariskantoor Merwestein heeft zich hiervoor vrijwillig ingezet. 

Het doel van de stichting is om het bedrijfsleven te verbinden met maatschappelijke organisaties, sociaal ondernemers en burgerinitiatieven, die werken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in Dordrecht. Het bedrijfsleven zet hierbij hun kennis, kunde, netwerk, menskracht, materialen en middelen in ten behoeve van deze organisaties en hun doelen.

Het eerste evenement wordt de maatschappelijke beursvloer op maandag 13 november. Het doel hiervan is zoveel mogelijk maatschappelijk rendement creëren en zo veel mogelijk nieuwe verbindingen leggen in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.