Vier je herfstvakantie bij Weizigt

25 september 2017 door Eva Baars
Vier je herfstvakantie bij Weizigt

DORDRECHT - De blaadjes verkleuren, paddenstoelen duiken op: het is herfst! Over een paar weken staat de herfstvakantie dan ook weer voor de deur. Jij gaat je zeker niet vervelen want Duurzaamheidscentrum Weizigt heeft weer allerlei leuks op de planning staan. Jij bent er toch ook bij?

Dinsdag 17 oktober starten we met de workshop Muziekinstrumenten maken. Blikjes, buizen en dopjes, overal zit muziek in! Maak van huis-, tuin- en keukenspulletjes je eigen panfluit. Alle dierenvrienden verzamelen zich woensdag 18 oktober op Stadsboerderij Weizigt voor de workshop Junior Dierverzorging. Leer van alles over het gedrag van de dieren, maak de stallen weer lekker schoon en verwen ze met een fijne borstelbeurt! De dieren staan al te trappelen! Knutsel jij graag en ben je een beetje technisch? Dan is de workshop Techniek op donderdag 19 oktober iets voor jou. Maak je eigen sleutelhanger, ketting of armband van gerecycled materiaal. Benieuwd wat er nu allemaal leeft onder het wateroppervlak? Neem dan samen met de natuurgidsen van IVN Dordrecht een duik in de wereld van het water tijdens de vakantieactiviteit Waterdiertjes vangen op donderdag 19 oktober. Schepnetjes, zoekkaart, loeppotje en jij bent er klaar voor! Kortom, er zit voor iedereen iets bij.

Aanmelden
Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Op www.weizigt.nl vind je alle informatie over de vakantieactiviteiten. Om je aan te melden, stuur je een mailtje naar weizigt@dordrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.