Nieuw bij de Bibliotheek AanZet: Het Kenniscafé voor het Basisonderwijs

26 september 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuw bij de Bibliotheek AanZet: Het Kenniscafé voor het Basisonderwijs

DORDRECHT - Kennis opdoen en delen, inspiratie en netwerken. De Bibliotheek AanZet lanceert dit schooljaar een nieuw concept voor  pedagogisch medewerkers en leerkrachten in het basisonderwijs: Het Kenniscafé. De Kenniscafés zijn bedoeld om inspiratie op te doen, kennis te maken met innovatieve ideeën en werkvormen én een netwerk te vormen met collega's uit de regio.

Thema's
In de loop van het jaar komen verschillende thema's aan de orde. Bij elk Kenniscafé is een expert aanwezig op het gebied van het thema. Daarnaast gaat de deelnemer actief aan de slag tijdens een workshop. Natuurlijk is het ook een goede gelegenheid om te netwerken en om kennis uit te wisselen met de andere aanwezigen.

Thema’s Het Kenniscafé
Meer informatie over het thema van het Kenniscafé vind je op: www.debibliotheekaanzet.nl/leven-lang-leren/kenniscafes.html. Elk thema komt in twee Kenniscafés aan bod, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te nemen.

Meld je aan en kom ook
Stuur een mail aan: events@debibliotheekaanzet.nl. Vermeld je naam, naam van de organisatie waar je voor werkt, je functie, aantal personen en voor welk(e) Kenniscafé(s) je je wilt aanmelden. Deelname is gratis. Graag tot ziens.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.