Creatief talent gezocht voor expositie bij Weizigt

28 september 2017 door Eva Baars
Creatief talent gezocht voor expositie bij Weizigt

DORDRECHT - Sinds 2013 biedt Duurzaamheidscentrum Weizigt kunstenaars uit de regio de gelegenheid te exposeren op het terrein. Op het voormalig landgoed komen de kunstwerken goed tot hun recht en trekken zij flink wat belangstelling. Ook voor 2018 is Weizigt op zoek naar bijzondere, originele werken om een expositie in te kunnen richten.
Op 5 oktober organiseert Weizigt daarom een kunstenaarswandeling om geïnteresseerden een indruk te geven van de mogelijkheden.

Weizigt, een bijzonder expositieterrein
Zoek je als kunstenaar een mogelijkheid om je werk te presenteren aan een breed publiek? Het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt, een groene oase van 2 ha, wordt jaarlijkse door 160.000 mensen bezocht. Ook geniet je regelmatig van lokale en regionale media-aandacht en vergroot je de kans op verkoop of verhuur van je werk.
De duur van een expositie is maximaal een half jaar, van maart t/m eind oktober, maar een kortere of langere periode is ook bespreekbaar. Weizigt verzorgt het volgende voor de kunstenaars:
• de mogelijkheid te exposeren van maart 2018 tot eind oktober 2018;
• een verzorgde biologische tuin, Klimaatkas en duurzame Stadsboerderij;
• een terrein dat elke dag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend is en daarna wordt afgesloten;
• promotie van de expositie via de verschillende communicatiekanalen van Weizigt.
De enige eis die Weizigt stelt aan de nieuwe exposanten is dat het werk een duidelijke connectie heeft met duurzaamheid.

Interesse in exposeren
Om kunstenaars een indruk te geven van de mogelijkheden, organiseert Duurzaamheidscentrum Weizigt op donderdag 5 oktober om 10.00 uur een kunstenaarswandeling. Iedereen die interesse heeft in het exposeren bij Weizigt kan zich opgeven voor deze wandeling. Om je aan te melden neem je contact op via weizigt@dordrecht.nl of 078 – 770 8200. Meer informatie over exposeren bij Weizigt is te vinden op www.weizigt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.