Haarmode Heinz winnaar Schapekopactie

28 september 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Afgelopen zomer vroegen veel bezoekers van het centrum van Dordrecht zich af wat al die schapen toch in de etalages deden. Kinderen renden van het een naar het andere verkleedde  schaap en het woord schaap werd nooit eerder zo vaak genoemd in de gezellige straatjes.

De winkeliers van het Dordtse Centrum werden met veel aandacht beloond voor de bijzondere actie, waarbij winkeliers streden om de titel voor hun schaap: Mooiste Schaap van Dordrecht. Het publiek koos het schaap van Haarmode Heinz als mooiste, Cafe De Stadsherberg werd tweede in deze competitie.

Ook waren er winnaars onder het winkelend publiek. Tijdens Dordt Pakt Uit werden zij verwend met een I love Dordrecht Pakket.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.