Presentatie verhalenbundels van Ina Rogge en Kees Klok bij Visser's Poffertjes

29 september 2017 door Hennie van der Zouw
Presentatie verhalenbundels van Ina Rogge en Kees Klok bij Visser's Poffertjes

DORDRECHT - Op 28 september presenteerde uitgeverij Liverse de verhalenbundels 'De schildpad en de hond' van Ina Rogge en 'Oude dromen' van Kees Klok. De boeken werden om 17.00u ten doop gehouden bij Visser's poffertjes, Groenmarkt 9 te Dordrecht.

Na afloop was er gelegenheid de boeken te kopen en te laten signeren door de auteurs. Het eerste exemplaar van Oude dromen werd aangeboden aan de Vietnamees-Dordtse dichter Xuan Tran.

Foto: Jeroen Niemeijer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.