Fantastische muzikale herfstmiddag van de Zonnebloem in Benevia Muziekcentrum

02 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Fantastische muzikale herfstmiddag van de Zonnebloem in Benevia Muziekcentrum

DORDRECHT - Op zaterdagmiddag 30 september was het in Benevia Muziekcentrum aan de Spirea een gezellige drukte. De Zonnebloem Regio Dordrecht had voor haar gasten, allen leden van de Zonnebloem, een mooie muzikale middag in petto.

Samen met bezielende begeleiders en bestuursleden, met bevlogen musici en met de  gedreven inzet van de leden van de Rotary Club Dordrecht kwam een bijzonder mooie middag tot stand.

Bij de persoonlijke ontvangst werden de gasten voorzien van koffie/thee en naar hun plaatsen in het theater begeleid. Een meeslepend optreden van folkband “The Old Man Fergus” volgde. Met een mix van Ierse en Schotse volksliedjes met uitstapjes naar de country muziek, waarbij iedereen uit volle borst meezong.Na de pauze trad Phil Good met een bezetting van 40 topmuzikanten op. Tijdens hun swingende uitvoering van bekende stukken zoals The Pink Panther en de Weense Wals van Strauss ging een ieder los. Enthousiasme ten top.Een fantastische en druk bezochte muzikale herfstmiddag van de Zonnebloem in Dordrecht. Voor alle aanwezigen van jong tot oud een warm en onvergetelijk gebeuren.Foto hierboven: Gast mevrouw RoubosFoto hierboven: Mevrouw Veldboer met haar begeleidster mevrouw Stam

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.