Help Sint Maarten - Benefietconcert in Bibelot

02 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Help Sint Maarten - Benefietconcert in Bibelot

DORDRECHT - Op zaterdag 7 oktober staat de Power Stage van Bibelot in het teken van een benefiet avond voor de slachtoffers van de orkaan Irma op Sint Maarten. We hebben allemaal op TV de beelden van verwoesting gezien en er zijn verschillende manieren om je steentje voor de wederopbouw van het eiland bij te dragen. Wij hebben gekozen om een geweldige avond te organiseren waarvan de opbrengst op GIRO 5125 gestort zal worden. 3 topacts zijn bereid gevonden om geheel belangeloos voor dit goede doel te spelen.

De avond start met niemand minder dan DJ|MC Stanford. Geboren en getogen in Dordrecht en daarna als DJ|MC vocalist de wereld over gegaan om furore te maken. Ook in Nederland maakt hij menig festival tot een succes. Dit zal in Bibelot niet anders zijn en we zijn meer dan blij dat hij nog een gaatje in agenda kon vinden om hier aanwezig te zijn !

Vervolgens staat Hour Darkness op het podium, een project van de Dordtse band La Lune Noire. Ze spelen mash-ups van de beste 70’s en 80’s new wave hits. Constant zetten ze je op het verkeerde been door vloeiend van het ene nummer in het andere over te gaan. Er staat je een feest van herkenning te wachten.

Dat zal zeker ook gelden voor de laatste act van de avond SEPARATE. Zij spelen covers van de beste alternatieve rockmuziek. Van Pearl Jam tot Green Day, van Franz Ferdinand tot Metallica : je kan van alles verwachten. Beroemd in het Rotterdamse clubcircuit en na deze avond zeker ook in onze regio. De avond wordt in stijl afgesloten door DJ’s Danny en Leon.

Laat zien dat je ook geeft om de slachtoffers van deze natuurramp en steun GIRO 5125. Wij doneren het voor je als jij naar de benefiet avond komt.

Aanvang : 19:30 uur
Prijs : € 7,50 (voor giro 5125)
Plaats : Power Stage Bibelot, Dordrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.