Studenten Art & Design pitchen voor expositie 'Maximising Young Talent'

03 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Studenten Art & Design pitchen voor expositie 'Maximising Young Talent'

DORDRECHT - Tijdens Europort 2017 werkt een aantal onderwijsinstellingen uit de regio samen met Ahoy om de aansluiting onderwijs-bedrijfsleven zichtbaar te maken op de maritieme beurs. Zij organiseren hiervoor de human capital expositie 'Maximising Young Talent'. Daar worden innovatieve studentenprojecten getoond die het maritieme bedrijfsleven in de regio de meerwaarde tonen van samenwerken met studenten.

Bezoekers wordt gevraagd te stemmen op het meest innovatieve project. Op vrijdag 10 november vindt de prijsuitreiking plaats in de Speakers Corner op Europort. Op 28 september presenteerden de studenten Media & Vormgeving van het Da Vinci College hun ontwerp aan hun opdrachtgevers, de organisatoren Maritime Delta, Ahoy en het Da Vinci College.

De innovatieprojecten door studenten worden op dynamische wijze getoond op de human capital expositie. Aan de Studenten Media & Vormgeving van het Da Vinci College is gevraagd na te denken over een concept (met één look & feel), inrichting van de expositieruimte en de wijze waarop bezoekers hun stem kunnen uitbrengen.

Er waren veel moderne ideeën zoals een interactieve geluidsmat, projection mapping op een schaalmodel, presentatie met een hologram en bewegende interactieve posters. De beste en meest haalbare ideeën worden nu geselecteerd. De studenten die die ideeën hebben bedacht, mogen hun concept verder uitwerken en zien deze in november echt tot uitvoering komen op Europort 2017.

De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door het regionale samenwerkingsverband Maritime Delta.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.