Visser & Visser is verhuisd naar Amstelwijckweg

03 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Visser & Visser is verhuisd naar Amstelwijckweg

DORDRECHT - Op maandag 25 september is Visser & Visser Dordrecht verhuisd naar een nieuw pand aan Amstelwijckweg 15. Dit nieuwe kantoorgebouw ligt op een paar kilometer afstand van het pand waar Visser & Visser eerst kantoor hield. Het nieuwe onderkomen maakt de accountants en belastingadviseurs nóg toegankelijker. “Dat is precies wat we willen uitstralen”, zegt partner Marcel Fierens. “We zijn lokaal betrokken en staan mensen met raad en daad bij.”

In dit nieuwe kantoor zet Visser & Visser het vertrouwde fullserviceconcept voort. Vestigingsleider Marcel Fierens: “We geven adviezen op fiscaal gebied, HRM en salarisadministratie. We verrichten audits, begeleiden bedrijfsoverdrachten en overnames en staan ondernemers bij met actuele stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. Onze dienstverlening blijft dus hetzelfde, maar het nieuwe, moderne pand ondersteunt onze medewerkers wel in alle opzichten hun flexibele manier van werken. Dat is erg prettig natuurlijk.”

Visser & Visser is werkzaam in alle branches van de Drechtsteden, met een sterke focus op eerstelijns medici. Benieuwd naar het nieuwe kantoor? U bent van harte welkom op Amstelwijckweg 15 te Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.