Lidl (A.de Kokplein) doneert 1000 euro aan speeltuin Zeehavenkwartier

03 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Lidl (A.de Kokplein) doneert 1000 euro aan speeltuin Zeehavenkwartier

DORDRECHT - Afgelopen weekeinde heeft speeltuin Zeehavenkwartier een cheque van 1000 euro in ontvangst genomen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.
 
Inbouw trampoline
“We zouden graag een inbouw trampoline in onze speeltuin willen plaatsen, de kinderen vinden dit prachtig. Toen we deze actie zagen wisten we meteen dat we ons moesten inschrijven, Lidl bedankt!”, aldus medewerkers van de speeltuin. Supermarktmanager Jolanda overhandigde de cheque met een glimlach; “Mooi om te zien dat we met deze actie als Lidl kunnen bijdragen aan een leukere buurt. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en dit soort projecten te ondersteunen. We wensen ze veel succes met het uitbreiden van de speeltuin!”.
 
Lidl helpt lokaal
Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.