Michiel van Roozendaal voorzitter Raad van Bestuur Rivas Zorggroep

08 mei 2017
Michiel van Roozendaal voorzitter Raad van Bestuur Rivas Zorggroep

DORDRECHT - De heer M. (Michiel) C. J. van Roozendaal is op 8 mei begonnen als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Rivas Zorggroep. Hij volgt de heer Pieter de Kort op die vorig jaar afscheid nam in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Met Van Roozendaal zijn aantreden is de Raad van Bestuur van Rivas weer compleet. Hij vormt de Raad van Bestuur samen met zijn collega de heer Kees Heijblom. Gezamenlijk zullen zij leiding geven aan Rivas, en daarmee aan de ontwikkeling van professionele ketenzorg voor de inwoners van de Rivas-regio (Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht).

De heer Van Roozendaal heeft meer dan 25 jaar managementervaring in de private en publieke sector, waarvan de laatste jaren als directievoorzitter NedTrain/directielid NS.

Fotobijschrift: Michiel van Roozendaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.