Politie wil openstaande boete innen en vindt tot hun verrassing hennep

06 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Politie wil openstaande boete innen en vindt tot hun verrassing hennep

DORDRECHT - Enkele politieagenten gingen woensdag 4 oktober proberen een nog openstaande boete te innen, maar vonden een aardige verrassing.

Hier hun eigen verhaal: "Gingen wij naar een woning in de Schotelstraat te Dordrecht. Aldaar stond een persoon ingeschreven, welke nog een openstaand boetevonnis had. Bij de woning roken wij een sterke hennepgeur en na meerdere malen bellen en kloppen, zijn wij aan de achterzijde van de woning gaan kijken.

Wij zagen toen dat een man in de woning liep en snel via de voorzijde weg rende. Aan de voorzijde hebben wij deze staande kunnen houden. De voordeur stond nog open en vanuit de woning roken wij een erg sterke henneplucht, waarna wij de woning in zijn gegaan. Wij troffen in de woning een ruimte aan met hierin een hennepdrogerij. In deze ruimte werden nog eens 2 mannen aangetroffen welke druk bezig waren met het knippen van de henneptoppen. Uiteindelijk bleek het om 3,1 kg aan henneptoppen te gaan.

De drie mannen van 34, 30 en 27 jaar oud zijn vervolgens aangehouden." Tot zover het verhaal van de verraste politieagenten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.