Amateurvoetballer OMC trapt Scheidsrechter tegen hoofd

10 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Amateurvoetballer OMC trapt Scheidsrechter tegen hoofd

DORDRECHT - Scheidsrechter Djester Francisca uit Dordrecht heeft aangifte gedaan tegen een speler van voetbalclub OMC ook uit Dordrecht. De man zou de scheidsrechter zondag in het duel OMC-Raamsdonkveer tot twee keer toe tegen z'n hoofd hebben geschopt. De speler had eerder in de wedstrijd al een gele kaart van de arbiter gekregen, maar kreeg rood toen hij ‘kankerzooi’ riep. Dat viel niet goed bij de speler van OMC.

Francisca: “Ik wachtte tot hij het veld af liep, maar hij kwam naar me toe en voor ik het wist, werd ik tegen mijn hoofd getrapt.”

OMC heeft de speler inmiddels geschorst. De politie onderzoekt de zaak verder en ook de KNVB buigt zich over de kwestie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.